В Артемівську заднім числом розтендерили 18 мільйонів на підготовку будівництва набережної Бахмутки
23.12.2014   //  
Фото з будыівнитцва на Бахмутці опубліковано у "Вечірному Бахмуті" 31 жовтня.

Фото з будівнитцва на Бахмутці опубліковано у “Вечірному Бахмуті” 31 жовтня.

Відділ розвитку міського господарства Артемівської міськради Донецької області 17 грудня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Арт-Строй2012» на реконструкцію кріплення берегів і розчистку ділянки русла річки Бахмутка за 18,23 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи проводитимуть на ділянці протяжністю 1,1 км. в м.Артемівську. Минулого року фірма вже отримувала підряд вартістю 9,79 млн грн. на розчистку русла на цій ділянці, цього разу заплановане влаштування габіонів (2 958м3), а також двох очисних споруд.

Разом з тим, місцеві ЗМІ ще у жовтні повідомили, що будівельники вже почали облаштовувати берег Бахмутки георешіткою. По завершенні робіт там планують будівництво набережної.

Власником «Арт-Строй2012» є фірма ПП «Адамант-Я», власниками котрого у свою чергу є Андрій Широбоков та Ігор Волошин, до недавнього часу замість останнього був Олександр Піднебесний. Фірма почала вигравати тендери у 2013 р., за цей час отримала замовлень на 39,17 млн грн.

Єдиним конкурентом фірми на тендері з різницею в 1% було ТОВ «Будремсервіс», власниками котрого є Олексій Галицький, Дмитро Бєльтюков та Олег Світенко.

Нагадаємо, Артемівськ наразі контролюється українськими військовими, разом з тим блокпости поблизу міста зазнають обстрілів. А на початку грудня СБУ повідомило про те, що в самому Артемівську планувався теракт.