Фірма сина вбитого Коробчинського ще до укладення угод з Міноборони знала про свою перемогу
22.12.2014   //  

Одеська фірма «Інтобуд» почала ремонт військових містечок для розміщення військовослужбовців з Криму, ще не отримавши підряду від Міноборони. Про це йдеться у сюжеті Олени Васіною, Олега Оганова і Тетяни Гайдабас для «Слідства.Інфо».

«Півтора-два місяці (вже проводяться роботи на об’єктах – ред.)», – сказав журналістам начальник 198 Навчального центру ВМС ЗСУ Шаген Шайволодян у середині грудня. Разом з тим відповідні угоди з Міноборони на загальну суму понад 25 млн грн. фірма уклала лише 18 і 24 листопада та 1 грудня.

Від офіційних коментарів як у фірмі «Інтобуд», так і у Міноборони відмовилися.

Замовлення Південно-Східного територіального квартирно-експлуатаційного управління Міноборони фірма «Інтобуд» отримала за так званою переговорною процедурою, тобто без проведення тендеру. Компанія має до кінця року підготувати будівлі військових містечок № 5 і №117 у Миколаєві для розквартирування військових з Криму.

За даними журналістів, «Інтобуд» максимально економить на будівництві і говорити про високу якість ремонту не доводиться.

Будівельна група «Інтобуд» входила в бізнес-групу відомого підприємця і екс-депутата Одеської міськради Олександра Коробчинського, який був вбитий на початку 2011 року.

За даними журналістів, у цьому році нового директора «Інтобуду», сина Коробчинського Артура «узяв під своє крило новообраний мер Одеси Геннадій Труханів». Тепер «Інтобуд» активно будує в «рідному» для нього Суворівському районі Одеси.

Засновниками промислово-будівельної групи «Інтобуд» є ПП «Домінанта-Д» і ТОВ «Перемога».

Власником «Домінанта-Д» є Артур Коробчинський. Фірма «Перемога» записана на Юлію Аксанюк і Володимира Вегерінського, котрий обіймає посаду директора ПП «Куліндоровський індустріальний концерн» Артура Коробчинського.