За гроші держбюджету України почнуть ремонтувати міст біля Єнакієве (карта зруйнованих мостів ЛНР і ДНР)
21.12.2014   //  

Служба автомобільних доріг у Донецькій області 3 грудня акцептувала пропозиції ТОВ «Впроваджувальне підприємство Мост-1» на обстеження мосту на автомобільній дорозі державного значення Єнакієве – Харцизьк, км 16+028 та розробку проектно-кошторисної документації по його капремонту. Загальна вартість послуг фірми коштуватиме 98 тис грн. Остаточно угоди мають укласти до кінця грудня. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Цей міст довжиною 91 метр знаходиться на окупованій терористами ДНР території Донецької області. За даними сайту «Дороги Укрины», міст було зруйновано під час бойових дій (див. перелік зруйнованих мостів у Донецькій та Луганській областях).

Оплата робіт здійснюється коштом державного бюджету України.

Засновником і незмінним директором фірми «Мост-1» є Василь Тодирика, який до 2004 р. очолював ДП «Донецький облавтодор».

Раніше цій же фірмі було замовлено проектну документацію по капремонту моста на трасі Волноваха-Тельманове через річку Кальміус між селами Гранітне і Старомар’ївка, км 40+817, також підірваного під час бойових дій.

донецькі мости