Іллічівський порт скупився у новачка паливом на 8 мільйонів по секретних цінах
18.12.2014   //  

ДП «Іллічівський морський торговельний порт» 10 грудня уклав угоди на постачання палива та олив мастильних на суму 8,25 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

З них на 0,65 млн грн. замовили дизпаливо та бензин. Постачальником стане ТОВ «Інтек Трейд» одесита Олега Шпарути. Ціна товару за одиницю не вказана.

Більшу частину замовлення на 7,60 млн грн. отримає ТОВ «ССГ Оил Групп». Замовлено мастила та оливи – у списку загалом 64 найменування. Ціна товару за одиницю не оприлюднена.

«ССГ Оил Групп» створена у Києві в липні минулого року. Засновниками значаться Марина Кириловська і Авакян Геворг. Директором є Володимир Хантадзе. Останній відомий як директор ВАТ «Одеський судноремонтний завод № 2» у 2007-2009 рр., сьогодні це підприємство припинене.

Щодо Марини Кириловської, то свого часу особа з таким ПІБ була прописана в Одесі в одній квартирі з Сергієм Кириловським. Останній відомий як засновник компаній, що у 2008-2009 рр. вигравали тендери регіональних відділень залізниці. ПП «Контур-Прим» отримало підрядів на суму 11,65 млн грн., ПП «Краун-С» – 1,45 млн грн., ПП «Старкхолдинг Інвест» – 0,38 млн грн. Йшлося про поставки металевих виробів, будматеріалів та інших товарів, але не палива. Станом на сьогодні всі ці фірми припинені.