Фірма відбилась від штрафу за тендерну змову і тепер за 2 мільйони будуватиме каналізацію
17.12.2014   //  

Управління капітального будівництва Кіровоградської облдержадміністрації 10 грудня уклало угоду з ТОВ «Арталекс» на будівництво зливової каналізації по вул.Андріївській. Вартість угоди складає 1,82 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Проектом передбачено відвід поверхневих вод з площі 22,74 га через дощоприймальні колодязі котрі обладнані дощоприймальними решітками. З дощоприймальних колодязів вода по каналізаційних безнапірних залізобетонних трубах потрапляє в колодязі відстійники. З колодязів-відстійників дощові води по зливовому колектору із залізобетонних безнапірних труб потрапляють в річку Інгул.

Засновниками фірми «Арталекс» є Олександр Сипливець і Людмила Ткаченко.

Єдиним конкурентом, допущеним до оцінки, стало ПАТ «Кіровоградгідроспецбуд» Валентини Яцків і Валентини Дубовик.

Нещодавно Вищий госпсуд скасував штраф АМКУ, накладений на «Арталекс» за узгоджені дії на тендері. Відомо, що єдиним конкурентом переможця на закупівлі стала компанія «Кіровоградбудкомплект» , де на той момент працював директором Олександр Сипливець. Рішення АМКУ обґрунтував зовнішньою схожістю в оформленні пропозицій. Однак схожості в оформленні не переконали суд, що результати торгів було спотворено.