На Дніпропетровщині реконструюють водопровід за 38 мільйонів
08.12.2014   //  

Департамент житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації 28 листопада за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Омега СК» на реконструкція магістрального водопроводу на Голубівські очисні споруди. Вартість угоди склала 38,10 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Водопровід реконструюють на ділянці від водозабору до станції очистка смт. Гвардійське (Новомосковський район). Роботи триватимуть до кінця наступного року, фінансують з місцевого бюджету.

Власником фірми «Омега СК» є Олександр Сухін. Фірма виграє тендери з 2011 р., за цей час отримала замовлень на 84,89 млн грн.

Участь у торгах взяли ще чотири компанії, допущені з них були три.

Зокрема, одним з конкурентів було ТДВ «Трест «Дніпроводбуд», засноване колективом фізосіб, раніше функціонувало як ПАТ, акціонером якого до 2011 року було «Приват-Сток-Сервiс» з групи «Приват» Ігоря Коломойського, який наразі очолює Дніпропетровську ОДА.

Ще один конкурент – ПАТ «СМУ №24». Основним акціонером є Людмила Скачко (39%). Наглядову раду компанії очолює Володимир Скачко, колишній співробітник ДК «Укргазвидобування».

Третій конкурент – ТОВ «Укрспецмонтаж Інвест» зареєстроване у Києві на Олександра Кузьмінського. Раніше до складу засновників також входив Олег Кузьмінський.