Для військових з Криму ремонтують містечко на Одещині, дають 3 мільйони на їдальню
30.11.2014   //  

Південно-Східне територіальне квартирно-експлуатаційне управління 26 листопада уклало угоду з Колективним підприємством «Будова» на ремонтні роботи вартістю 3,36 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено капремонт будівлі їдальні військового містечка Дальник-4 в с. Жовтень, Одеська обл.

У результаті тимчасової анексії Автономної республіки Крим та міста Севастополь всі військові підрозділи Збройних Сил України були виведені на материкову частину України. Тому виникла необхідність терміново розквартирувати ці війська у раніше вивільнених військових містечках. Останніми роками військові будівлі не використовувались, були відключені від комунальних мереж і без капітального ремонту там неможливо розмістити особовий склад.

Закупівля через відкриті торги потребуватиме близько двох місяців, а в разі оскарження може затягнутися на невизначений термін. Відтак підрядника обрано за переговорною процедурою, посилаючись на нагальну потребу в закупівлі, особливий період, пов’язаний з проведенням антитерористичної операції.

Підприємство «Будова» заснували Олег Глушанков, Борис Родін і Дмитро Дімарський.

Нагадаємо, що для розквартирування кримських військових також ремонтують військові містечка в Миколаєві, де вже укладено угод на суму 20,34 млн грн.