Міліціонери другий рік намагаються змусити фірму підключити системи відеоконтролю за автомобілями
28.11.2014   //  

Суд зобов’язав ТОВ «Алькасар-ЛТД» підключити до роботи стаціонарні системи відеоспостереження за транспортними засобами у Рівному. Про це свідчить рішення Господарського суду Харківської області від 3 листопада.

У липні 2012 року Рівненський міський відділ Управління МВС за 398 тис грн. купив у ТОВ «Алькасар-ЛТД» стаціонарні системи відеоспостереження, які фірма мала встановити до кінця року.

За договором, фірма повинна була за власний рахунок виконати повний комплекс монтажно-налагоджувальних робіт, зокрема, розробити схему розташування відеокамер і забезпечити передачу відеосигналу з камер до оброблювального центру.

Фірма у встановлений строк поставила радіо і телевізійно-передавальну апаратуру, однак не підключила її. Представники МВС неодноразово просили ТОВ «Алькасар-ЛТД» надіслати своїх спеціалістів для підключення систем відеоспостереження. Фірма спочатку надсилала відписки, а з квітня 2013 року взагалі перестала відповідати. Після цього міліціонери звернулися до суду.

Варто зауважити, що з вересня минулого року фірма відсутня за місцем реєстрації. Представника фірми не було і в судовому засіданні.

З 2013 року директором і засновником харківського ТОВ «Алькасар-ЛТД» є Ніна Костенко. До того засновниками фірми були Костянтин Пустовойт і Родіон Пустовойт.

Протягом 2011-2012 рр. ТОВ «Алькасар-ЛТД» виграло державні тендери на суму 9,89 млн грн. При цьому фірма взялася за різні роботи – поставка систем відеоспостереження, будівництво артезіанської свердловини і ремонт під’їздів.