Госпсуд Вінничини відписав ще 3 мільйони на ремонт, який триває вже шість років
27.11.2014   //  

Господарський суд Вінницької області 21 листопада уклав угоду з ТОВ «Альфапромстрой» на капітальний ремонт вартістю 3,10 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Договір підписано по грудень 2018 року. Передбачено заміну покрівлі і внутрішнє опорядження приміщення, скління вікон, заміну мережі водопостачання, монтаж освітлення, кондиціонування і вентиляції, заміну труб центрального опалення, підключення сигналізації, встановлення системи контролю доступу до суду (16 комплектів телевізійної апаратури з камерою).

Фірма «Альфапромстрой» зареєстрована у вересні 2013 року в селі Зарванці Вінницької області. Засновником є Дмитро Марценюк.

Відомо, що тендери на ремонт приміщення Госпсуд Вінницької області проводив також у 2008, 2011 і 2013 рр. Тоді ці підряди отримувала Вінницька філія ДП «Судовий будівельно-експертний центр». Цього разу підприємство також брало участь у торгах, але мало дорожчу пропозицію вартістю 3,54 млн грн. Ще одним учасником тендеру було ТОВ «Імпел Гріффін Груп».