8 мільйонів на будівництво спорткомплексу виграв підприємець-новачок
23.11.2014   //  

Департамент з питань будівництва та архітектури Рівненської облдержадміністрації 18 листопада за результатами тендеру уклав угоду з ФОП Левченко Юрієм Івановичем угоду на реконструкцію з перепрофілюванням клубу під дитячий спортивно-дозвілевий комплекс в с.Вельбівне Острозького району. Вартість угоди склала 8,40 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця наступного року коштом держбюджету у приміщенні повинні частково перекласти стіни, замінити внутрішнє опорядження, вікна й двері, комунікацію і сантехніку, реконструювати ганки й сходи, облаштувати балкон, утеплити стіни, облаштувати спортмайданчики, здійснити озеленення території.

Юрій Левченко – приватний підприємець з Нетішина, ліцензовані види діяльності – будівництво, монтаж водопровідних мереж, штукатурні роботи, гуртова торгівля будматеріалами. За даними «ВДЗ» раніше він тендерів не вигравав. Власником чи директором будівельних фірм раніше не фігурував.

У тендері окрім Левченка взяли участь іще 6 компаній з дорожчими пропозиціями, зокрема ТОВ «Рівнеагроспецмонтаж» і ТзОВ «Фірма Опрядрембуд», пов’язані з групою депутата Рівненської облради і голови правління ПАТ «Рівнегаз» Петра Дубаса. Раніше «РАСМ» і «Опорядрембуд» регулярно розігрували будівельні тендери в Рівненській області.