Син вбитого Коробчинського отримає 19 мільйонів на ремонт містечок для військ з Криму
20.11.2014   //  

Південно-Східне територіальне квартирно-експлуатаційне управління 18 листопада уклало угоди з ПБГ «Інтобуд» на капітальний ремонт військових містечок у м.Миколаєві на суму 18,78 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Тендери провели за переговорною процедурою, посилаючись на нагальність закупівлі і особливий період, пов’язаний з проведенням антитерористичної операції.

У результаті тимчасової анексії Автономної республіки Крим та міста Севастополь всі військові підрозділи Збройних Сил України були виведені на материкову частину України. Тому виникла необхідність терміново розквартирувати ці війська у раніше вивільнених військових містечках. Останніми роками військові будівлі не використовувались і були відключені від комунальних мереж і перебувають у незадовільному стані.

Йдеться про військові містечка №117 і №5 в Миколаєві. Техзавдання на роботи на оприлюднене. Названо тільки будівлі, що підлягають ремонту

  • казарми за ГП №1, в/м №117
  • казарми за ГП №2, в/м №117
  • будівлі за ГП №6, в/м №117
  • казарми за ГП №4, в/м №117
  • казарми за ГП №35, в/м №5
  • навчального корпусу за ГП №17, в/м №5
  • казарми за ГП №28, в/м №5

Окрім ремонту самих будівель, мають також полагодити внутрішні інженерні мережі електрозабезпечення, водопроводу та каналізації.

Усі замовлення промислово-будівельна група «Інтобуд» з Одеси. Компанія заснована ПП «Домінанта-Д» і ТОВ «Перемога».

Власником «Домінанта-Д» є Артур Коробчинський, син покійного Олександра Коробчинського, екс-депутата Одеської міськради. З 2009 р. Олександр Коробчинський очолював Партію промисловців та підприємців України, також у 2010 р. балотувався в мери Одеси. 5 січня 2011 року Коробчинського підстрелили поблизу його будинку, від завданих ран він помер.

Фірма «Перемога» записана на Юлію Аксанюк і Володимира Вегерінського, котрий обіймає посаду директора ПП «Куліндоровський індустріальний концерн» Артура Коробчинського.