«Енергоатом» заплатить 7 мільйонів «бютівцю» за облаштування складів
16.11.2014   //  

ВП «Складське господарство» ДП «НАЕК «Енергоатом» 11 листопада уклало угоду з ТОВ «Атоммонтажсервіс» на будівництво інженерних споруд периметру складів піонербази. Вартість угоди складає 7,23 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи планують виконати протягом семи місяців. Передбачено зведення огорож, будівлі прохідної, монтаж оглядової та вартової веж, влаштування мереж електропостачання і освітлення, опалення, водопроводу, каналізації.

Власниками ТОВ «Атоммонтажсервіс» (Хмельницька обл.) є Володимир і Сергій Вознюки. Сергій Вознюк є депутатом Хмельницької облради, обраний від «Батьківщини».

За останні 5 років фірма отримала державні підряди, в основному на роботи по ХАЕС, на 71,70 млн грн. Одне з цих замовлень – на будівельні роботи для Хмельницької АЕС за 20 млн грн. (2012 р.) У квітні цього року суд визнав недійсним договір, оскільки удвічі дешевшого конкурента несправедливо не допустили до участі, а самого переможця мали б відхилити.

На цих торгах єдиним конкурентом було ТОВ «Промислові захисні покриття» з м.Бровари Київської області. Засновниками фірми є Юрій Карнюшкін і Марина Ситнік.