- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Дружина замгенпрокурора Баганця викупила приміщення під салон краси за 1,5 мільйони

ТОВ «Радість Плюс» за договором від 27 грудня 2013 року викупило приміщення по вул. Маршала Тимошенка 2Г, літ.А в Оболонському районі м.Києва. Вартість угоди склала 1,47 млн грн.

ніна [1]

Приміщення займає площу 228,90 м.кв. і раніше перебувало у комунальній власності. Викуп проведено по ціні 6,4 тис грн. за квадратний метр (близько $800). При цьому квартири у цьому ж будинку виставляють на продаж по $1,5 тис/кв м. [2]

Об’єкт було включено в програму приватизації рішенням [3] Київради в лютому 2013 року. Приватизацію здійснено шляхом викупу, без проведення конкурсу. Відповідно до законодавства, першочергове право викупу має орендар, який здійснив поліпшення майна не менш як 25 відсотків від його ринкової вартості. Відомо, що фірма «Радість Плюс» з моменту заснування була зареєстрована на Маршала Тимошенка 2Г. До реоргананізації у 2011 році компанія називалась ЗАТ «Ніна» і теж працювала за цієї адресою.

Співвласницями фірми «Радість Плюс» є Валентина Васильєва і Ольга Баганець, дружина Олексія Баганця, призначеного у лютому 2014 року заступником Генпрокурора. У 2012 році Баганець був адвокатом засудженого екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Раніше очолював обласні прокуратури у різних регіонах України, брав участь у розслідуванні вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.

Невдовдзі після останнього призначення Олексія Баганця Генпрокуратуру його син Олександр очолив прокуратуру Оболонського району.

В декларації про доходи замгенпрокурора (скачати Baganec [4]) за 2013 рік вказано, що його доходи за 2013 рік склали 688 тис грн, а членів сімї – 14 тис грн.