Екс-ревізор і екс-депутат за 1,4 мільйони реконструюють сільський дитсадок
25.10.2014   //  

Гуменецька сільська рада 21 жовтня уклала угоду з ТОВ «Будівельна компанія «Поділля-Трансбуд» на реконструкцію дитсадка по вул. Гагаріна, 5а в с. Лисогірка Кам’янець-Подільського району Хмельницької області. Вартість угоди складає 1,38 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Техзавданням передбачено розібрати стін і перекриттів та звести нові, заміна вікон і дверей, опорядження всередині будівлі і по фасаду, прокладання побутових комунікацій, влаштування покриттів проїздів, тротуарів, огорожі, облаштування фізкультурного майданчика тощо.

Власниками БК «Поділля-Трансбуд» є Володимир Шибистий, відомий як екс-начальник місцевого Контрольно-ревізійного управління, Людмила Мужило і ПП «Нове місто & Ко» Володимира Мужила, екс-депутата Кам’янець-Подільської міської ради від Комуністичної партії України.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ «Електротерм» Миколи, Вадима і Галини Мамчурів, жителів с. Лисогірка, де і знаходиться школа, котру реконструюють.

У протоколі розкриття пропозицій торгів дешевша пропозиція вартістю 1,38 млн грн. вказана як така, що подана фірмою «Електротерм». А заявка з ціною 1,43 млн., подана «Поділля-Трансбуд».

Водночас, за умовами тендеру, окрім ціни (80 б.), замовник враховував умови розрахунків (10 б.) і строк виконання робіт (10 б.).

За даними ВДЗ, востаннє «Поділля-Трансбуд» вигравало тендер у 2011 році на будівництво 108-квартирного житлового будинку у м.Кам’янець-Подільський. Вартість підряду склала 26,41 млн грн.