Міноборони хоче віддати квартирній «прокладці» півмільярда за дороге паливо
22.10.2014   //  

Міністерство оборони України 15 жовтня акцептувало пропозиції на постачання 22,9 тис тонн дизельного палива на 524,34 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

У випадку остаточного укладання угоди, ТОВ «Інтер прайс» отримає 443,30 млн грн. за паливо по 19 357 грн./т, ТОВ «Елемент ойл» – 81,04 млн грн. за паливо по 19 296 грн./т.

Паливо має бути поставлено впродовж 45 днів на бази у Дніпропетровській, Одеській, Львівській, Ровенській і Вінницькій областях, а також у Одесі та Києві.

У середині жовтня середні ціни на гуртові партії дизпалива становили 17 940 грн./т (перелік пропозицій в різних регіонах України).

Разом з тим, ПП «Окко-бізнес» відомого бізнесмена на ринку нафтопродуктів Віталія Антонова оскаржила акцепт у Антимонопольному комітеті, розгляд було призначено на 21 жовтня.

«Елемент ойл» заснував київський бізнесмен Ігор Везіков, цього року компанія вже отримала підряди Міноборони на 97,44 млн грн.

Фірма «Інтер прайс» заснована 28 березня цього року, заявлено статутний капітал у розмірі 1 млн грн. Засновником та директором є Денис Олександрович Бондаренко. У відкритих джерелах згадується кілька людей з таким ПІБ, однак серед них немає осіб, пов’язаних з імпортом чи виробництвом палива.

Фірма прописана житловому будинку у Києві по вул. Зоологічна, 4а, кв. 139. В цій квартирі зареєстровано ще кілька десятків компаній.