Повний ріббентроп: розвідка Меркель відмазала Путіна від збитого Боїнгу і 298 трупів
19.10.2014   //  

1396256540_vazhnost-dialogov-putina-i-merkel-nevozmozhno-pereocenitФрау Меркель вміє добре виглядати при поганій грі. Пам’ятаєте її «демарш», влаштований Путіну за спізнення на побачення у Мілані? Мовляв, канцлер відмовилась зустрічатись з російським президентом, бо він занадто затримався на військовому параді у Сербії.

І нічого, через кілька годин після сенсації ображена фрау таки затрималась з гулящим кавалером. Єдине на що її вистачило – мстиве запізнення до італійського ресторану, де Путін прочекав її лише зайвих півгодини.

Зараз не будемо вдаватись в деталі того, чому Порошенко погодився на путінську ціну газу $485 мінус $100 скидки, як то і пропонувала Європа, локомотивом якої є Германія. Зараз просто подивимось, що повідомила німецька розвідка.

Голова спецслужби Герхард Шиндлер повідомив про «детальний аналіз» причин катастрофи Боїнгу «Млалайзійських авіаліній», збитого над територією ДНР 17 липня.

На думку німецьких розвідників, російські військові Володимира Путіна не винні у загибелі 298 авіапасажирів. Мовляв, винуваті проросійські сепаратисти, які захопили зенітно-ракетний «Бук» у українських військ і самі з нього шмальнули по мирному літаку. Задля підтвердження цієї версії, німці оголосили фальсифікатом знімки, надані українською стороною.

Які саме знімки не повідомляється, хоча найбільш ходовим доказом належності «Буку» було відео, на якому зайнято евакуацію зенітно-ракетного комплексу в напрямку Росії. Також німці ніяк не пояснили, звідки у «ополчєнцев» взялись спеціалісти, здатні вправлятись з «Буком», а також звідки працювала локаторна станція для ракети.

Шиндлер виступив  не лише «хорошим поліцейським» для Путіна, але й побув «капітаном очевидність» для України, назвавши фальшивкою російські твердження про те, що літак був збитий нашою армією і що поблизу Боїнга літав наш штурмовик Су-25.

Отже німецька розвідка виводить Путіна з під найважчих звинувачень, які він отримав після нападу на Україну. Неважко спрогнозувати, що слідом за цим Меркель може оголосити про відміну санкцій, принаймні їх найважчої для Росії частини – секторальної. Оскільки ця частина була введена саме за вбивство трьох сотень мирних авіапасажирів.

Ну, достойно Ріббентропа, так…

Блог від: Юрій Ніколов