Приватна фірма працівниці кадастру отримає 300 тисяч за проектування
18.10.2014   //  

КЗК «Центральний парк культури та відпочинку ім.Т.Г. Шевченка» м.Дніпропетровська 3 жовтня уклала угоду з ТОВ «Центр землеустрою та технічної інвентаризації» на послуги проектування. Вартість угоди складає 297 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено розроблення проекту землеустрою з організації та встановлення меж територій природно-заповідного фонду, іншого рекреаційного та історико-культурного призначення парку Шевченка.

Загальна територія парку – 56,74 га, з них територія природно-заповідного фонду 45 га.

«Центр землеустрою та технічної інвентаризації» засноване у травні цього року Тетяною Барановою, котра відома як працівник дніпропетровської філії ДП «Державний земельний кадастр». Зокрема, у липні 2013 року вона була головою тендерного комітету держпідприємства.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ «Земельні реформи» Ольги Світличної.

Відомо, що участь у закупівлі також намагалося взяти ПП «Земпроект» із пропозицією вартістю 167 тис грн. Її відхилили через невідповідність документації конкурсних торгів.

Минулого року вже проводився аналогічний тендер і підрядником стало ДП «Дніпропетровський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою». Роботи оцінили у 294 тис грн. На скільки було виконано і профінансовано договір невідомо.