Адміністрація морпортів дала 7 мільйонів на ремонти й запчастини суден
18.10.2014   //  

Філії Адміністрації морських портів України 7-8 жовтня за результатами тендерів уклали низку угод на ремонти суден на загальну суму 7,05 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Із вказаної суми 6,02 млн грн. філія «Дельта-Лоцман» заплатить ТОВ «Южная судоремонтная компания» («ЮСК»). Фірма повинна виконати доковий ремонт лоцманських катерів «ЛК-115» (2,35 млн грн.) і «Лоцман Коханов» (2,82 млн грн.). Ще 0,85 млн грн. фірма отримає за послуги з ремонтування та технічного обслуговування плавзасобів в Миколаївському і Херсонському регіонах.

Власниками фірми «ЮСК» є Сергій Бурковець і Євген В’ячеславович Сімченко. Фірму називають дочірнім підприємством «Миколаївського тепловозоремонтного заводу», співвласником і директором котрого є В’ячеслав Сімченко. Як відомо, МТРЗ і ЮСК власним коштом відремонтували десантний корабель ВМС «Кіровоград», захоплений під час анексії Криму і повернутий Україні в несправному стані. Окрім того МТРЗ власним коштом відремонтував кілька БТР-ів для армії.

Окрім того Адміністрація Маріупольського морського порту заплатить 1,02 млн грн. ТОВ «СПС-Снаб» Олексія Криво щокова за запчастини до двигунів.