Туалети Інституту міжнародних відносин відремонтують за 1,7 мільйона
17.10.2014   //  

Київський національний університет імені Тараса Шевченка 13 жовтня уклало угоду з ТОВ «Будівельно-Проектна Фірма Україна» на послуги ремонту на суму 1,68 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Планується ремонт санвузлів у корпусі Інституту міжнародних відносин (Київ, вул. Мельникова, 36/1) – блок (В – 3) 1-4 поверхів. На це мають витратити 690 тис грн.

Також за 990 тис грн. передбачено ремонт санвузлів і душових кімнат, тамбурів 1-9 поверхів та сміттєзбірника в гуртожитку №20 (Київ, вул. Мельникова, 36). Сюди поселяють студентів Інституту міжнародних відносин і він належить до гуртожитків підвищеного комфорту.

У списку робіт – перевлаштування підлоги, фарбування і облицювання плиткою стін, встановлення унітазів та умивальників, заміна дверей, каналізаційних труб, електромонтажні роботи тощо.

Засновником«БПФ Україна» є Володимир Ляшук. Ця фірма також отримувала підряди по інших об’єктах Інституту міжнародних відносин у 2012 році – ремонт їдальні за 0,97 млн грн. і ремонт даху на 2,25 млн грн.