Партнер «тушки» Порошенка розіграв з комунальниками 10 мільйонів на вулицю
14.10.2014   //  

Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міськради 8 жовтня уклало угоду з ТОВ «ШБУ №14» на капітальний ремонт вул.Шевченка вартістю 10,43 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи фінансуватимуть з державного бюджету. Загальна довжина ділянки капітального ремонту вулиці – 2668 м. На ділянках ремонту знаходяться 27 з’їздів. Робочим проектом передбачено ремонт існуючого покриття, бортових каменів та повернення їх 50%, а також встановлення нових бортових каменів, нарощування оглядових колодязів, встановлення дорожніх знаків та нанесення дорожньої розмітки.

Не вперше єдиним конкурентом цієї фірми на торгах стало Комунальне шляхо-будівельне підприємство.

Директором «ШБУ №14» є Олександр Харчук, депутат Чернігівської облради попереднього скликання (Партія регіонів), який раніше також був співзасновником підприємства.

Тепер фірма переоформлена на Костянтина Будьонного, відомого як бізнес-партнер позафракційного нардепа Владислава Атрошенка по ТОВ «Ріел Ко.». Підписантом підприємства є Тетяна Нагорна, котра відома як директор ДП «Тех-Сервіс» ТОВ «Телеорганізація «Ніса», співвласником якого є Атрошенко.

Владислав Атрошенко уродженець Чернігова. Як нардеп від ПР голосував за так звані диктаторські закони 16 січня 2014 року. На виборах до Верховної ради балотується по 206 округу в Чернігівській області від «Блоку Петра Порошенка».