Люди Єрємєєва та Жванії приглянуть за «Укртрансгазом» і «Укргазвидобуванням»
13.10.2014   //  

Рішенням загальних зборів акціонерів ПАТ «Укртрансгаз» від 13 жовтня головою Наглядової ради Товариства обрано Сергія Перелому, який займає посаду першого заступника голови правління НАК «Нафтогаз України». Про це повідомляє прес-служба «Нафтогазу».

Сергій Перелома відомий як бізнес-партнер народних депутатів Давида Жванії, Миколи Мартиненка та Ігоря Єрємєєва по агентству нерухомості «Вортекс». Саме Переломі Давид Жванія передав деякі активи «Брінкфорду» – фірми «Варрант», «Констар».

Водночас рішенням зборів акціонерів ПАТ «Укртрансгаз» було припинено повноваження членів Наглядової ради Товариства Тріколіча В.П., Кацуби А.В., Винокукрова В.В., Загороднього Р.В., Власової С.В.

Також зазначається, що рішенням загальних зборів акціонерів ПАТ «Укргазвидобування» від 13 жовтня головою Наглядової ради Товариства обрано Андрія Пасішника, тимчасово виконуючого обов’язки заступника голови правління НАК «Нафтогаз України».

Андрій Пасішник до призначення в «Нафтогаз» працював на керівних посадах в ТОВ «Вог рітейл» і ТОВ «Золотий екватор» нардепа Ігоря Єрємєєва, займаючись GR-звязками з органами влади.

Водночас Рішенням зборів акціонерів ПАТ «Укргазвидобування» було припинено повноваження членів Наглядової ради Товариства Юр’єва Г.П., Мормуля Д.Д., Винокукрова В.В., Загороднього Р.В. та Зейкана О.Ю.

Нагадаємо, Давид Жванія балотується до Верховної Ради у окрузі №140 Одеської області від «Блоку Петра Порошенка. Ігор Єрємєєв балотується до парламенту по округу №23 Волинської області, не маючи конкурента від БПП. Микола Мартиненко балотується до Ради по списку «Народного Фронту» Яценюка-Турчинова.