На комплекс із переробки сміття у Богодухові розтендерили ще 20 мільйонів
12.10.2014   //  

Департамент капітального будівництва Харківської облдержадміністрації 3 жовтня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «СП «Ековтор» на додаткові роботи по будівництву комплексу по управлінню комунальними відходами в м. Богодухів. Вартість угоди складає 19,83 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

У переліку робіт зокрема придбання обладнання, монтажні та будівельні роботи, влаштування побутових мереж та ін.

Минулого року вже проводився тендер на цей же об’єкт. Переможцем було також «СП «Ековтор». Тоді вартість підряду склала 26,42 млн грн. Техзавданням передбачалося будівництво виробничого корпусу і адміністративно-побутових приміщень та ін. Договір мав діяти до кінця цього року, на скільки він був профінансований невідомо.

«СП «Ековтор» засноване у 2011 році донеччанкою Тетяною Юрченко, котра залишається директором підприємства. Сьогодні фірма належить Олександру Біленку і одеському ТОВ «Екорегіон-77» Алли Безпалько, а Тетяна Юрченко залишається директором.

Остання закупівля проводилась через процедуру відкритих торгів. Єдиним конкурентом було ТОВ «Атлантіс Схід Компані» Василя Калашникова.