Залізничники сплавили чергові 6 мільйонів кримській розпильщиці
11.10.2014   //  

ТОВ «Елпо Україна» у період з 29 вересня по 7 жовтня за результатами тендерів отримало низку замовлень в структурі «Укрзалізниці» на загальну суму 6,05 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Із вказаної суми 4,96 фірмі заплатить ДТГО «Південно-Західна залізниця» за комплекти комутаційного обладнання,комплекти захисного електротехнічного обладнання,монтажні збірки й панелі, запчастини до електровозів.

Ще 1,09 млн грн. компанія отримає від «Донецької залізниці» за комплекти захисту до тягового рухомого складу.

Усе замовлене фірма повинна поставити до кінця поточного року.

Фірма «Елпо Україна» зареєстрована у Києві, власницею незмінно від заснування у 2009 є Алла Давидова з м. Щолкіно, Крим.

Із чотирьох тендерів, виграних «Елпо», два були розіграні за участі єдиного конкурента – ТОВ «Броварське електротехнічне об’єднання» («БЕО»). Фірма записана на Артема Івановича Концевича. На сайтах для пошуку роботи/робітників Концевич зазначений як контактна особа підприємства «Елпо Україна»: rabota.ua, jobcast.com.ua, job.ukr.net, work.ua. При цьому на кількох уточнюється, що офіс «Елпо» знаходиться в Броварах.

За останні шість років «Елпо» виграло тендерів на 64,18 млн грн., час від часу розігруючи торги з броварською фірмою Концевича. Що ж до самого «БЕО», то воно почало вигравати тендери у 2012 р., за цей час отримало замовлень на 5,99 млн грн., з них 3,23 млн грн. було розіграно на торгах так, що єдиним конкурентом було «Елпо».

На інших двох тендерах конкуренцію «Елпо» склало ТОВ «Торговий Дім Енергостандарт» Олександра Єсипенка та Ольги Марченко.