Харківська ОДА за 300 тисяч дізнається, що робити зі сміттям
10.10.2014   //  

Департамент житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської ОДА 30 вересня уклав угоду з ТОВ «УкрНДІкомунпроект» на розробку концепції поводження з твердими побутовими відходами. Вартість угоди складає 300 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Зокрема, підготовлені матеріали мають включати дані щодо походження твердих побутових відходів, визначення обсягів послуг з їх вивезення, рекомендації щодо використання відходів для виготовлення альтернативного палива, компосту; характеристику існуючої сфери поводження з побутовими відходами в Харківській області.

Концепція буде покладена в основу розробки Програми поводження з твердими побутовими відходами Харківської області на 2015-2020 рр.

Засновниками «УкрНДІкомунпроект» є Катерина Абашина, Ірина Багата, Андрій Кібець, Наталія Сорока, Наталя Щербаченко і Владислав Бабенко. Відомо, що Бабенко у 2013 році був начальником управління моніторингу, санітарії та благоустрою території КП «Жилкомсервіс» м.Харкова.

Єдиним конкурентом на торгах було ПП «Екотехцентр 2000» Олега Ряженова.