На переоблаштування офісу Пенсійного фонду під дитсадок піде 6 мільйонів
03.10.2014   //  

Управління капітального будівництва Луцької міськради Волинської області 29 серпня уклало угоду з ТОВ «Житлобуд-2» на реконструкцію дошкільного навчального закладу №25 на вул.Чехова,4. Вартість угоди складає 6,06 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

У списку робіт, зокрема, перевлаштування сходів і підлоги, зміна дверей і вікон, внутрішнє опорядження, оздоблення фасаду, ремонт покрівлі, облаштування комунікацій, сантехнічні роботи, придбання устаткування, меблів та інвентарю та ін.

До середини 2012 року 51% фірми «Житлобуд-2» належало ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Віктора Чорнухи. У 2006-2010 р. Чорнуха був депутатом Волинської облради від ВО «Батьківщина», а також донедавна членом Луцького міськвиконкому. Потім «Житлобуд-2» переоформили на її багаторічного керівника Леоніда Стефановича, а також Ольгу Стефанович, Анатолія Дуку і Наталію Бохонко.

Єдиним конкурентом на торгах було ПП «Житлобуд-1», яким володіє Олександр Ліпша.

Дитсадок №25 на вул. Чехова,4 розмістили у будівлі, де раніше знаходилось відділення пенсійного фонду. Тут планують відкрити чотири вікові групи на 80 місць. Дитсадок мав відкритися в цьому році. Однак в середині літа мер Луцька Микола Романюк заявив, що ремонт відкладається через нестачу грошей.