Оточення ворога Анісімова взяло 74 мільйони на реконструкцію лінії електропередачі
02.10.2014   //  

ВП «Південна електроенергетична система» ДП «НЕК «Укренерго» 26 вересня уклала угоду з ТОВ «Запорізька механізована колона №1» на реконструкцію дільниці ПЛ 330 кВ Каховська – Островська. Вартість угоди складає 74,20 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Йдеться реконструкцію дільниці ПЛ 330 кВ Каховська – Островська в прогоні опор № 18-156 (інв. № 12747) – заміну металевих опор і тросів. Роботи мають виконати до кінця наступного року. Місце поставки – Херсонська область.

«Запорізьку механізовану колону №1» заснував Олександр Косяк. Віднедавна фірму переформили на директора – Юрія Половинка.

Олександр Косяк мав спільну фірму з Борисом Шестопаловим – «Торгівельний дім «Техенергоснаб». У 2011 році Шестопалов покинув Запоріжжя через конфлікт з авторитетним бізнесменом Євгеном Анісімовим, якого тоді вважали «смотрящим» від Юри Єнакіївського, і продав свої хлібопекарські заводи народному депутату від Партії регіонів Олександру Лещинському. У березні 2013 року Шестопалов повернувся у Запоріжжя, заявивши, що «інститут смотрящего – потворне явище, яке ганьбить наше місто. Мені здається, що цьому явищу залишилося недовго».

Євгена Анісімова затримали у жовтні минулого року за звинуваченням у здирництві. На початку 2014 його випустили, а у кінці квітня ГПУ оголосила Анісімова у розшук.