Нова луганська «прокладка» взяла ще 13 мільйонів на залізниці
30.09.2014   //  

ДП «Укрзалізничпостач» 19 вересня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Компанія Лимард» на постачання запчастин вартістю 13,37 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено запасні частини до рухомого складу – ремкомплекти до тепловозу серії 2ТЕ116, по 891 тис грн. за один комплект.

«Компанія Лимард» заснована у вересні 2013 року в Луганську. Маючи 5 тис грн. статутного капіталу, фірма у червні цього року почала вигравати тендери в системі «Укрзалізниці».

Власником «Лимарду» раніше був зазначений Костянтин Андрієнко з м. Брянки Луганської області.

Брат Костянина Андрієнка – Ігор Андрієнко – раніше був депутатом Луганської обласної ради від Партії регіонів, а наразі є керівником і співвласником ПрАТ «ЛМЦ».

Наразі власність «Лимарду» переоформлено на Надію Анатоліївну Чеботарьову. Разом з тим незмінним директором лишається Ігор Юрійович Борисенко, який до жовтня 2013 р. очолював у якості директора ТДВ «Транспорт-Сервіс» Ігоря Андрієнка.

Єдиним конкурентом «Лимарду» була луганська фірма ТОВ «Мегалайт Груп». Ця компанія заснована у жовтні 2013 року, належить Світлані Казаковій.