На ставок, який покращує менеджерка депутата, розтендерили вже 6 мільйонів
30.09.2014   //  

Тлумацька міська рада Івано-Франківської області 22 вересня уклала угоду з ТДВ «Карпатнафтобуд» на додаткові роботи із покращення стану та благоустрою водойми в м.Тлумач. Вартість угоди складає 1,98 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Тендер проведено за переговорною процедурою закупівлі, оскільки йдеться про додаткові будівельні роботи, які не були включені у початковий проект, але з непередбачуваних обставин стали необхідні. Оскільки ці роботи економічно і технічно пов’язані з основним договором, то було прийняте рішення провести закупівлю у того самого підрядника.

Основний договір вартістю 4,23 млн грн.уклали з «Карпатнафтобуд» 20 серпня 2013 року. Згідно з техзавданням, йшлося про благоустрій ставка. У списку робіт – облаштування пляжу, видалення чагарнику, влаштування покриття дна та ін. Відтак на цей об’єкт вже підписано угод на 6,20 млн грн.

Власниками «Карпатнафтобуд» є 333 фізособи, з яких найбільші окремі частки мають Роман Безрукий і Марія Безрука.

Марія Безрука також значиться керівником ТОВ «Ромбуд», яким володіють Михайло Швед і Роман Павлів, і фірма «Будучність» того ж Шведа і Павліва.

Роман Павлів є депутатом Івано-Франківської облради від Української партії.