Бютівець розіграв з партнерами 3 мільйони на утеплення школи
29.09.2014   //  

Славутський міськвиконком Хмельницької області 23 вересня за результатами тендеру уклав угоду з ПАТ «Об’єднання «Прогрес» на капремонт школи І-ІІІ ступенів – гімназія №5 за 2,99 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

В школі до кінця поточного року мають утеплити стіни, замінити вікна й двері.

Директором фірми «Прогрес» є депутат Славутської міськради від БЮТ Володимир Скоморовський.

Власником 86% акцій компанії є депутат Хмельницької обласної ради є Артур Фрідман. До облради Фрідман був обраний від ВО «Батьківщина», однак ще на початку 2012 року разом ще з п’ятьма соратниками був виключений фракції БЮТ з формулюванням «за зраду». Ці депутати проголосували за прийняття облбюджету всупереч позиції партії не підтримувати проект. Наразі Фрідман позафракційний, очолює депутатську групу «Перспектива». В облраді Фрідман також входить до складу постійної комісії з питань будівництва, ЖКГ, природокористування та екології.

Єдиним конкурентом фірми на цьому тендері було рівненське ТОВ «Ребелс». Засновниками цієї фірми є Павло Демчук, Ігор Зайдель та Наталія Чижук.

Фірми «Прогрес» та «Ребелс» є співзасновниками ще однієї компанії – ТОВ «Рівненська будівельна компанія», яку вони спільно створили у 2006 р.