Оточення екс-начальника Південної залізниці розпиляло 8 мільйонів на каналізацію залізниці
28.09.2014   //  

ДП «Південна залізниця» 18 вересня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Лоска» на будівництво виробничої каналізації та очисних споруд Харківської вагонної дільниці №1 вартістю 7,76 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Передбачені виготовлення і монтаж металевих конструкцій, зовнішня і внутрішня обробка будівлі, улаштування ґанку і пандусів, залізобетонних конструкцій (монолітного поясу, утеплення перекриття, фундаментів під устаткування), систем вентиляції і опалювання, електроосвітлення, сигналізації каналізації та ін. із придбанням відповідного устаткування.

Фірма «Лоска» сьогодні оформлена на Павла Лисанця і зареєстрована за однією адресою з ПП «ВАК» Вадима Кощія, який також відомий як співзасновник ТОВ «Лотта», працівник якої Олександр Ровенський є співзасновником ТОВ «Ексіс» разом з Наталією Остапчук, дружиною екс-начальника Південної залізниці Віктора Остапчука, який наразі є нардепом.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ «Будівельна компанія «Ярко», засновником якого у 2012 році був Роман Ровенський, син вищезгаданого Олександра Ровенського.