Енергоатом розіграв вже 33 мільйони між рідними фірмами харківського угрупування
26.09.2014   //  

ВП «Запорізька АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом» 17 вересня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Енексім» на закупівлю сталевих дисків за 2,19 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено 2 900 шліфувальних сталевих дисків семи різних видів. Ціни за одиницю не оприлюднені.

Власницею харківської фірми «Енексім» є Інна Логашева, директором – Антон Сіроштанов.

Єдиним конкурентом фірми на тендері було ТОВ «Інфокор». Фірма зареєстрована у Полтаві, власником є харків’янин Віктор Маршалов.

За даними «ВДЗ», компанія «Енексім» почала вигравати тендери влітку 2011р. і за цей час отримала замовлень на 78,92 млн грн., практично всі у системі «Енергоатому».

За даними протоколів на «ВДЗ» із вказаної суми 7,80 млн грн. розіграно з «Інфокором».

Ще на низці тендерів, за результатами котрих «Енексім» отримав замовлень на 29,59 млн грн, єдиним конкурентом виступало ПАТ «Науково-дослідний інститут «Техностандарт». Президентом «Техностандарту» до кінця квітня цього року був Сергій Волокітін, за даними SMIDAраніше він працював комерційним директором «Енексіма». А контактною особою цієї фірми зазначена Ольга Терещенкова – партнерка Маршалова по фірмі ТОВ «Група М2».

Окрім того «Енексім» отримав контрактів ще на 1,46 млн грн. за результатами торгів, на яких єдиним конкурентом було ТОВ «Т-Інжинірінг». Директором фірми незмінно є Олександр Кононенко, котрий також очолює «Інфокор», а власником – ПАТ «Люкс-Центр», яким керує Терещенкова.

Щодо «Інфокору», то він почав вигравати тендери у 2013 р., за цей час отримав чотири замовлення, усі від «Енероатому», загалом на 6,45 млн грн. – з них 2,46 млн грн. розіграно з «Енексімом».