Донька директора «Київавтодору» відмовилась від 20 мільйонів «Киїавтодору»
19.09.2014   //  

ТОВ СБМУ «Підряд» відмовилося від укладання договору про закупівлю з КК «Київавтодор» вартістю 20,40 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

КК «Київавтодор» 12 вересня уклала угоди з переможцями тендеру на капітальний ремонт вулично-дорожньої мережі – із ПрАТ «Броварське шляхово-будівельне управління №50» на 20,95 млн грн., ПП «Автомагістраль» – 9,81 млн грн. ПП «Київшляхбуд» – 40,70 млн грн.

Крім того була акцептована пропозиція СБМУ «Підряд» на 20,40 млн грн. Однак договір з фірмою підписаний не був. Як зазначається у ВДЗ, учасник-переможець у письмовій формі відмовився від підписання договору.

За лотом, де перемогло СБМУ «Підряд», мали ремонтуватися дороги в Оболонському, Подільському та Святошинському районах:

  • пров. Куренівського від вул. Семена Скляренка до буд. № 15
  • під’їзду від вул.Лісної до шпиталю «Лісова поляна»
  • вул. Межигірської від вул. Григорія Сковороди до вул. Набережно-Лугової
  • вул. Академіка Кржижановського від просп. Академіка Вернадського до вул. Василя Степанченка
  • пров. Малинського від вул. Робітничої до пров. Приладного

СБМУ «Підряд» заснували Григорій Жабський, Тетяна Казнодій, Ганна Скіценко, Андрій Сороченко і Юлія Копецька.

Ганна Скіценко – дочка гендиректора «Київавтодору» Володимира Жукова, екс-депутата Київської міськради («УДАР»). З 2002 по 2005 р. Жуков входив до складу власників фірми особисто. Відомо, що Жукова призначили головою «Київавтодору» 22 травня цього року, але цю посаду він займав і раніше, до 2007 року.

Недавно за дорученням заступника голови КМДА Ігоря Ніконова, проводилась перевірка ще однієї закупівлі «Київавтодору» на ремонт доріг, переможцем якої стало СБМУ «Підряд». Цей тендер проводився навесні цього року ще до призначення Жукова. Договір підписали 26 квітня на 26,16 млн грн. Аудитори повідомили, що ці роботи можуть виконувати районні КП ШЕУ, що підпорядковані «Київавтодору».