Фірма боксера з групи Труханова закопає 88 мільйонів в трасу
18.09.2014   //  

Служба автомобільних доріг в Одеській області 10 вересня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «СК Автострой» на поточний середній ремонт автодороги державного значення Р-55 Одеса – Вознесенськ – Н. Буг, км 51+000 — км 71+620. Вартість угоди складає 88,29 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи фінансуються з державного бюджету і мають виконуватися у 2014-2015 рр.

Планується укріплення узбіч, засипання ям і пробоїн відходами від фрезерування, заміна каналізаційних люків, знімання старого покриття і влаштування нового, влаштування дорожньої розмітки та ін. У середньому вартість ремонту складе 4,28 млн грн./км.

Засновником «СК Автострой» є одесит Віктор Гнезділов. Фірма почала вигравати тендери в середині липня 2012 р. За цей час компанія отримала підряди на загальну суму 337,01 млн грн.

«СК Автострой» зареєстрована в Одесі на вул. Довженка, 6-а. Відомо, що в цьому будинку свого часу був прописаний Михайло Григоров екс-начальник Одеської служби автодоріг (2002-2008 рр.), а також Сергій Слюсарєв, колишній директор ДП «Одеський облавтодор» (2002-2007 рр.).

«СК Автострой» заснував Олександр Фролов, у листопаді фірму переоформили на Віктора Гнезідлва. На тендері «СК Автострой» вказало номер телефону (048)784-75-41, яким також користується ТОВ «Трансстройпоставка», яким володіє Олександр Фролов.

Фірма «Трансстройпоставка» зареєстрована на вул. Прохоровська, 27, що є офіційною адресою ряду компаній, засновниками яких були Володимир Музика (колишній партнер Григорова і Слюсарєва), а також депутати Одеської міськради від Партії регіонів Олександр Матвєєв і Юрій Шумахер.

У свою чергу Юрій Шумахер відомий як гендиректор і співвласник ТОВ «Інвестиційна Група «Рост» з групи міського голови Одеси Геннадія Труханова.

Відомо, що на попередніх тендерах «СК Автострой» і «Ростдорстрой» Труханова представляла одна і та ж особа – Троянський Віталій Томашевич.

За даними місцевих ЗМІ, мастер спорту по боксу Гнєзділов до реєстрації «Автострою» працював тренером по тайському боксу у фітнес-центрі «Магія», який належить депутату Одеської міськради Геннадію Чекіті. У свою чергу Труханов є президентом української національної федерації тайського боксу муай-тай.

Єдиним конкурентом на тендері було ТОВ «Тирас», співвласником якого є Микола Чудновець депутатом Одеської обласної ради від Партії регіонів. Відомо, що «СК Автострой» і «Тирас» часто разом беруть участь у торгах.

Нагадаємо, що з червня цього року «Укравтодор» очолює Сергій Підгайний, який близько 15 років пропрацював в Одесі.