Запоріжці завели дві нові «родички» на залізницю й розпиляли 1,6 мільйона
17.09.2014   //  

ДТГО «Південно-Західна залізниця» 9 вересня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Компанія «Аддішенел Ревенью Менеджмент» на послуги з ремонту техніки за 1,62 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено послуги з капітального ремонту вузлів і агрегатів електровозів ВЛ80, тепловозів ЧМЕ3.

Власником запорізької фірми «Аддішенел Ревенью Менеджмент» («АРМ») є Дмитро Гордієнко, фірма створена у лютому 2013 р. Жодного тендеру раніше не вигравала.

Конкурентами фірми на тендері були дві фірми – ТОВ «Козак-Інвест» і ТОВ «Запорізький механоремонтний комплекс».

«Козак-Інвест» (раніше ТОВ «Квік») заснував Микола Хіньов, пізніше фірму переоформили на батька Хіньова – Олександра, а потім на Павла Новікова. Фірма відома низкою тендерів, розіграних зі спорідненою компанією «Квік-2006», також заснованою Хіньовим. При цьому, виступаючи конкурентами на тендерах фірми зберігали спільні адресу й контактний телефон.

ТОВ «Запорізький механоремонтний комплекс» («ЗМК») заснована у листопаді минулого року, має статутний фонд 1 тис грн. Власником фірми є Олександр Краєвський. У бізнес-довідниках Краєвський раніше фігурував як представник згаданого вище «Квік-2006». При цьому з двома контактними телефонами – (061) 220-45-45 й (050) 917-69-36. Першим тепер користується «Козак-Інвест», другий на тендерах уже вдруге вказує сам «ЗМК».

Нагадаємо, в серпні «АРМ» і «ЗМК» розіграли 0,18 млн грн. на запчастини для «Укрзалізничпостачу».

Усі вказані вище засновники – Гордієнко, Краєвський та Хіньов-молодший знайомі і є друзями у соцмережі «ВКонтакте».