Сину мільйонера від «УДАРу» забороняли виїзд за кордон через борги за лаваш
16.09.2014   //  

Депутату Київради від «УДАРу» Артуру Баленку було тимчасово обмежено право на виїзд за межі України, поки він не поверне борг приватному підприємцю у розмірі 120 тис грн. Про це свідчить ухвала Подільського районного суду міста Києва від 1 липня.

ТОВ «МГМ-Груп», директором і засновником якої є Баленко, не розрахувалася з ФОП Олена Перекопай за лаваш власного виробництва.

Перекопай добилася стягнення з фірми 120 тис грн. через суд. У липні 2013 року було відкрите виконавче провадження по стягненню цього боргу. Баленку неодноразово направлялися вимоги з’явитися до держвиконавця, які він проігнорував. Борг перед підприємцем він досі не погасив.

Держвиконавець не виявив у Баленка рухомого чи нерухомого майна або ж рахунків у банку, за рахунок яких можна було би погасити борг.

Артур Баленко разом зі своїм батьком Ігорем Баленком наприкінці травня цього року були обрані депутатами Київради від «УДАРу» Віталія Кличка. Ігор Баленко є головою наглядової ради ПАТ «Фуршет». Він увійшов до рейтингу найбагатших українців-2013 від «Forbes».

ТОВ «МГМ-Груп», основним видом діяльності якого значиться виробництво хліба та хлібобулочних виробів, з грудня 2013 року ліквідується.