Член міськвиконкому отримав від мерії 3 мільйони на реконструкцію парку у Хусті
15.09.2014   //  

Хустський міськвиконком 9 вересня уклав угоду з ПАТ «Хустська пересувна механізована колона №240» на реконструкцію міського парку культури та відпочинку вартістю 3,09 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Передбачено встановлення огорожі з боку вул.900-річчя Хуста та Хустського МВС, перемощування садово-паркових доріжок, розміщення лавок і смітників, зрізування і корчування чагарників, садіння дерев, кущів, квітів, посів газонів, облицювання колон гранітними плитами та ін.

Власниками «Хустської ПМК №240» є Василь Попадинець, Вікторія та Роман Попадинці. Зокрема Василь Попадинець, відомий як член Хустського міськвиконкому, раніше був членом партії «Єдиний центр».

Єдиним конкурентом на торгах було ПрАТ «Будівельно – монтажне управління – Хуст» з пропозицією на 154 грн. дешевшою. Відомо, що окрім ціни (70 балів) замовник також враховував умови оплати, строк виконання робіт і термін гарантійного обслуговування (по 10 балів). Які умови пропонували учасники по цих критеріях у протоколі торгів не сказано.

Акції «БМУ– Хуст» володіє колектив із 98 осіб у частках менше 10%. Відтак їх імена у Smida не оприлюднені. Відомо, що голові правління Михайлу Берецу належить 9,9% У 2010 році Берец балотувався до Хустської райради від «Єдиного центру». Також 9,7% записано на члена наглядової ради Йосипа Фетька.