Надал виділив 6 мільйонів рідній фірмі батька «свободівця» на ремонт вулиці
10.09.2014   //  

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міськради 27 серпня уклало угоду з ТОВ «Техно-Буд-Центр» на капітальний ремонт вул.Оболоня вартістю 6,38 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Передбачено зняття старого покриття, вирівнювання і укладання асфальтобетонних сумішей, ремонт з’їздів і тротуарів, влаштування сталевої огорожі, прокладання дощової каналізації, водопроводу і теплотраси та ін.

Власником «Техно-Буд-Центр» значиться Григорій Процик. Раніше співвласником фірми разом із Проциком був Любомир Грегоращук, чий син Андрій Грегоращук є депутатом Тернопільської міськради від партії ВО «Свобода». Після виходу Любомира Грегоращука із засновників підприємства його частка була переоформлена на Євгенію Сиву, яка віднедавна більше не значиться співвласницею.

Крім того, депутат Грегоращук є зятем керівника Служби автодоріг у Рівненській області Юрія Проника, який раніше обіймав аналогічну посаду в Тернопільській області.

Також з квітня цього року директором «Техно-Буд-Центр» є Олег Чернецький, який раніше працював головним спеціалістом планово-договірного відділу Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міськради, що і проводило цей тендер.

Єдиним конкурентом на торгах було Тернопільське міське шляхове ремонтно-будівельне підприємство «Міськшляхрембуд», засноване Тернопільською міською радою.