Фірми з орбіти голови «Київавтодору» розпиляли 2 мільйони на тепломережі
07.09.2014   //  

КП «Керуюча дирекція Шевченківського району» м.Києва 27 серпня уклала угоду з ТОВ «Вайрон Енерго» на реконструкцію теплових мереж вартістю 2,00 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Йдеться про перепідключення споживачів від котельні ДП «Групова котельня УМД та ГЗ МВС України в Київській області» до котельні «Молодь» ПАТ «Київенерго» у Шевченківському районі.

«Вайрон Енерго» зареєстрована у жовтні 2013 року на Олега Приймака. У протоколі розкриття пропозицій «Вайрон Енерго» вказало номер телефону 044-486-58-96, яким також користується ТОВ «Виробничо-комерційний центр «Сервіт», що стало єдиним конкурентом на торгах. Крім того, обидві компанії також мають однакову поштову адресу – Київ, вул. О. Гончара, 52.

Власниками ВКЦ «Сервіт» є Віктор та Володимир Бесаги. Статутний фонд фірми становить 375 грн.

Віктор і Володимир Бесаги з Ніною Рибалкою разом володіють ТОВ «Солбудінвест», воно користується тим же телефоном 050-913-01-29, що і ВКЦ «Сервіт»

У свою чергу, Ніна Рибалко з Валерієм Скіценком є співвласниками ТОВ «Юверс Україна».

Валерій Скіценко у свій час був зареєстрований за тією ж адресою, що й Ганна Скіценко, донька нинішнього голови «Київавтодору» Володимира Жукова, екс-депутата Київської міськради від партії «Удар».