Бюджет заплатить півмільйона за передвиборчі ремонти депутатів Київради: найдорожчі – майданчики «черновецьких»
05.09.2014   //  

супруненкоЗ бюджету Києва планується виділити 440 тис грн. громадським приймальням депутатів Київради на виконання передвиборчих програм. Відповідні проекти розпоряджень голови КМДА Віталія Кличка опубліковані на сайті мерії.

Найбільші суми виділено приймальні депутата Віктора Дворнікова – 150 тис грн. по шести проектам. У тому числі на надання матеріальної допомоги малозабезпеченим та придбання меблів для закладів освіти Дарницького району. Дворніков, який раніше працював на керівних посадах у податкових органах Києва, обрався по одному з Дарницьких округів і став депутатом УДАРу Віталія Кличка.

Найдорожчі об’єкти передвиборчої програми виявились у Віталія Павлика. Йому планують видати по 84 тис грн. на ремонт двох дитячих майданчиків по вул. Вербицького, 9д та вул. Харківське шосе, 178. Останній майданчик було відремонтовано перед виборами Київради цієї весни в рамках рекламної кампанії самого Павліка. А про ремонт дитмайданчику по Вербицького звітував Олександр Супруненко, брат біглого екс-зятя Леоніда Черновецького. Нагадаємо, Павлік у попередньому скликанні Київради входив до фракції блоку Черновецького разом з В’ячеславом Супруненком.

Менші суми отримали приймальні депутатів Людмили Закревської (УДАР, 82 тис грн. на 8 об’єктів), Олександра Клюса (УДАР, 43 тис грн. на матеріальну допомогу малозабезпеченим), Тетяни Меліхової («Батьківщина», 28 тис грн. на матеріальну допомогу малозабезпеченим), Олександра Бродського (позафракційний, 27 тис грн. на три об’єкти), голови апарату КМДА Володимира Бондаренка («Батьківщина», 6,5 тис грн. на меблі для дитсадка у Святошинському районі).

Списки по видаткам підписані секретарем Київради Олексієм Резніковим.

Скачати розпорядження: МГ_№_210-1 майданчики1   МГ_№_211майданчики2