Комунальники заплатять мільйон екс-співробітнику за догляд дерев і газонів
28.08.2014   //  

КП Дніпродзержинської міськради «Зеленбуд» 19 серпня уклало угоду з ТОВ «Укрспецстройсервіс» на утримання зелених насаджень міста вартістю 1,00 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Послуги замовлено до кінця цього року. Йдеться про скошування газонів, очищування від листя газонів та квітників, догляд за деревами (обрізування, омолодження, знесення сухостійних та ін.), корчування пнів тощо.

Власником «Укрспецстройсервісу» є Анатолій Антоненко, який у травні цього року розміщував резюме про пошук роботи. Там зокрема сказано, що у березні 2011- березні 2012 р. Анатолій Антоненко працював начальником виробничої служби КП «Зеленбуд», що проводило тендер.

За даними ВДЗ, «Укрспецстройсервіс» виграє тендери з травня 2012 року, усі від установ Дніпродзержинська, наразі сума укладених угод складає 3,92 млн грн.

Єдиним конкурентом на останніх торгах була підприємець Ольга Вороніна, що вказала у тендерній документації адресу, де зареєстроване ТОВ «Садовий центр дворик» Олександра Вороніна.