Партнерка «регіонала» будуватиме дорогу за 40 мільйонів
21.08.2014   //  

Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області 12 серпня уклала угоду з ТОВ «Волинська мостобудівельна компанія» на будівництво автодороги Р-62 від автодороги Р-24 (Криворівня) – Вижниця – Сторожинець – Чернівці км 22+400 – км 23+600. Вартість угоди складає 40,00 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Передбачено укріпленняструмененаправляючої дамби, ремонт проміжних опор, дренаж мостового полотна, влаштування очисних споруд, покриття тротуарів, перевлаштування електромереж та ін.

«Волинська мостобудівельна компанія» належить Оксані та Олександрі Мельничукам. Раніше замість Олександри Мельничук співзасновником фірми був Віктор Мельничук, свого часу прописаний за однією адресою з Оксаною Мельничук.

Раніше Оксана Мельничук також мала частку у ТОВ «Надстир’я», серед засновників якого також був Олег Батюк, депутат Волинської облради від Партії регіонів. Сьогодні ця фірма вже припинила свою діяльність. Оксані Мельничук досі належить ПП «Надстир’я Плюс».

Єдиним конкурентом, допущеним до торгів, було миколаївське ТОВ «Південьтрансбуд» Марини Коваленко. Директором фірми є Микола Курочка, відомий як бухгалтер ДОЧП ПАТ «Мостобуд» – Мостобудівельний Загін №73 нардепа від Партії регіонів Володимира Продівуса. Відомо, що Віктор Мельничук раніше був керівником Мостобудівного загону № 60 того ж ПАТ «Мостобуд».