Батько «рухівця» розіграв з «бютівцем» 700 тисяч на благоустрій парків
20.08.2014   //  

Департамент містобудування Львівської міськради 14 серпня уклало угоду з підприємцем Орестом Батюкевичем на надання послуг на суму 674 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Передбачено поліпшення благоустрою та технічного стану водойми на території парку «Озеро Левандівське». Планується очистка і поглиблення дна озера, збирання водорослів, корчування лози та комишу, влаштування піщаного пляжу.

Схожі роботи проведуть на території парку «Піскові Озера». Водойму почистять від сміття і водорослів, поглиблять дно озера, очистять і пофарбують прибережні плити, укріплять берегову лінію дерев’яними кругляками.

Також замовлено поточний ремонт арки центрального входу до парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення «Стрийський парк» зі сторони вул. Паркової. Тут передбачено ремонт штукатурки, шпаклювання і фарбування поверхні арки, ремонт квітника, заміна бруківки.

Орест Батюкевич, чий син Андрій Батюкевич є депутатом Городоцької міськради від Народного руху України.

Єдиним конкурентом на тендерах було ТОВ «Будівельник-плюс РВ» Романа Берка і Володимира Пуцила, останній є депутатом Городоцької міськради від ВО «Батьківщина».