Екс-член міськвиконкому отримає 15 мільйонів на мережу водовідведення
19.08.2014   //  

Управління капітального будівництва Луцької міськради 7 серпня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Луцькспецбуд» на будівництво мереж водовідведення в мікрорайоні Вересневе. Вартість угоди складає 15,41 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи планується закінчити до 1 грудня 2015 року. Передбачено влаштування напірної і самопливної каналізації, будівництво каналізаційно-насосної станції, влаштування проколу через автодорогу, прокладання труб та ін.

Фірма «Луцькспецбуд» заснована Петром Пінкевичем і ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536», основним власником якого є колишній член виконавчого комітету Луцької міської ради Віктор Чорнуха. У 2006-2010 р. Чорнуха був депутатом Волинської облради від ВО «Батьківщина». З моменту заснування «Вісника держзакупівель» у 2008 році було опубліковано дані про підряди ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» на 568,23 млн грн.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ «Шинака-Україна» Михайла Квятковського.

Нагадаємо, що обидві ці компанії також брали участь у тендері на будівництво мереж водовідведення на Львівському масиві. Там підряд вартістю 7,91 млн грн. дістався компанії «Шинака-Україна».