Партнер друга Азарова взяв 3 мільйони на сільський водопровід
11.08.2014   //  

Яришівська сільська рада Тиврівського району Вінницької області 5 серпня уклала угоду з ТОВ «Термогазсервіс» на роботи по водопостачанню с.Яришівка. Вартість угоди складає 3,10 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи мають провести до грудня 2015 року. Передбачено прокладання водопровідних мереж із поліетиленових труб від існуючих свердловин по вулицях с. Яришівка і встановлення водонапірної башти. Глибина прокладання водопроводу 1.4м до верху труби.

«Термогазсервіс» належить Ігорю Петричку і Максиму Тичку, який свого часу був прописаний в одній квартирі з Лілією Тичко, консультантом юридичного відділу Вінницької обласної ради.

Максим Тичко також відомий як засновник ТОВ ВНФ «Полімергаз» разом із позафракційним депутатом Вінницької облради Володимиром Соломком, який раніше входив до Партії регіонів, і Анатолієм Малярчуком, колишнім заступником голови Державної податкової служби України, екс-керівником Державної податкової адміністрації у Вінницькій області.

Місцеві ЗМІ називають Малярчука другом Миколи Азарова. За словами самого Малярчук, він був радником Миколи Азарова, коли той був депутатом.