8 мільйонів на водовідведення отримає не член міськвиконкому
09.08.2014   //  

Управління капітального будівництва Луцької міськради 5 серпня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Шинака-Україна» на будівництво мереж водовідведення на Львівському масиві в м.Луцьку. Вартість угоди складає 7,91 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи мають провести до 1 грудня 2015 року. Передбачені підготовчі будівельні роботи, монтаж ліній електропередач і обладнання дизельної електростанції, будівництво каналізаційно-насосної станції, влаштування самопливно-господарської каналізації на вул.Колгоспна – провулок Колгоспний, вул.Лисенка, вул.Тарасова, будівництво напірної господарсько-побутової каналізації по вул Малоомелянівській, Сєченова, Лисенка, вул Рєпіна – вул.Колгоспна, благоустрій і озеленення території.

Сьогодні одноосібним власником фірми «Шинака-Україна» значиться Михайло Квятковський. Раніше разом із ним до складу засновників входили луцький бізнесмен Петро Пилипюк і Богдан Лукасік з Польщі. За даними ВДЗ, компанія виграє тендери з 2011 року, наразі сума укладенихз нею договорів складає 30,15 млн грн.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ «Луцькспецбуд», засноване Петром Пінкевичем і ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536», основним власником якого є Віктор Чорнуха, член виконавчого комітету Луцької міської ради. У 2006-2010 р. Чорнуха був депутатом Волинської облради від ВО «Батьківщина». З моменту заснування «Вісника держзакупівель» у 2008 році було опубліковано дані про підряди ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» на 552,82 млн грн.