«Укрспирт» замовив жита на 5 мільйонів у банкрутуючого юриста
08.08.2014   //  

ДП «Укрспирт» 23 липня замовив у ТОВ «Агропродсервіс КС» постачання жита на суму 4,75 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлення здійснено через внесення змін до основного контракту ДП «Укрспирт» і «Агропродсервіс КС» на закупівлю зернових (пшениці, жита, кукурудзи, сорго, ячменю). Асортимент і обсяги поставок по основній угоди не оприлюднені. Вказано, що вони визначатимуться додатковими угодами.

Передбачена поставка 2500 тонн жита по ціні 1900 грн./т. Поставку треба провести до 5 серпня. В Україні закупівельні ціни на жито у липні складали 1 550-1 650 грн/т.

«Агропродсервіс КС» заснована у березні 2013 року, власниками значаться фірми «Техно-Торг» і «Келмер».

«Техно-Торг» записане на Івана Радика і ПП «ВВК «Атлантік-С» Олени Радик. З жовтня минулого року «Атлантік-С» перебуває у стані припинення за рішенням суду через неподання протягом року податкових декларацій і документів фінансової звітності.

Іван Радик відомий як посередник у справах між судом та підприємством-банкрутом. На нього переоформлюють фірми перед ліквідацією.

Компанія «Келмер» (другий співзасновник «Агропродсервіс КС») також перебуває у стані припинення з лютого цього року. Її власником значиться Ярослав Подпалов, але телефон 050-469-43-36збігається із тим, що використовує юрист Радик.