Партнер «бютівця» освоїть 7 мільйонів Євросоюзу на водолікувальний комплекс
05.08.2014   //  

Грем’яченська сільська рада (Волинська обл.) 28 липня за результатами тендеру уклала угоду з ТзОВ «Західелектромонтаж» на будівництво водолікувального корпусу за 6,69 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Лікувальний комплекс мають побудувати в с. Грем’яче Ківерцівського району до кінця поточного року. В комплексі має бути обладнаний термальний басейн з атракціонами, обладнанням для масажу.

Власником фірми «Західелектромонтаж» є Ігор Рогаля, який є бізнес-партнером депутата Волинської облради Віктора Кобринчука, разом вони заснували ТОВ «НЕП». За даними ЄДР «Західелектромонтаж»   і «НЕП» зареєстровані в одному будинку й мають один на двох контактний номер телефону. Раніше «Західелектромонтаж» тендерів не вигравав.

Окрім «Західелектромонтаж» у тендері взяли участь ще п’ять компаній. Двох учасників відхилили, одного за неправильний кошторис, другого непропечатані сторінки.

Закупівля проводитиметься за кошти гранту Європейського Союзу. Гроші виділено у рамках Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2007-2013» (проект «Розвиток співробітництва в галузі санаторно-курортного туризму на польсько-українському прикордонні»).