Мерія Одеси дала рідній фірмі менеджера мера Одеси 3 мільйони на вулиці
04.08.2014   //  

Управління дорожнього господарства Одеської міськради 29 липня уклало угоди з ТОВ «Будівельно-виробнича компанія «Пик-Строй» на капітальний ремонт вулиць на суму 2,98 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Йдеться про ремонт вулиці Церковної за 1,48 млн грн. на ділянці від вул. Чорноморського козацтва до вул. Отамана Головатого. Площа ділянки, що підлягає капітальному ремонту , складає 3 387, 42 кв.м.

Також за 1,49 млн грн. відремонтують вулицю Центральний аеропорт, на ділянці від вул. Кострова до будинку № 5 по вул. Центральний аеропорт. Площа покриття, що підлягає капітальному ремонту, складає 3 240, 80 кв.м.

Передбачено розбирання старого асфальтобетонного покриття і влаштування нового, заміна бордюрів, будівництво зливової каналізації.

Відомо також, що 29 липня замовник акцептував ще одну пропозицію вартістю 1,46 млн грн. «Пик-Строй» на ремонт вул. Туристської (на ділянці від вул. Щорса до вул. Радісної). Договір мають підписати до 28 серпня.

Фірму «Пик-Строй» заснували Захар Петровицький, Марина Ізбаш та Любов Задорожна. До складу співвласників компанії у 2007-2012 р.р. входив Геннадій Костянтинович Кіосе. За даними nomer.org за однією адресою з ним свого часу був зареєстрований Костянтин Кіосе, директор відомої будівельної фірми ТОВ «Ростдорстрой» з бізнес-угрупування Геннадія Труханова, міського голови Одеси. Раніше Труханов був народним депутатом від Партії регіонів. Після обрання мером у кінці травня Труханов подав заяву про складання депутатських повноважень.

За даними «ВДЗ», з квітня 2009 року «Пик-Строй» отримав підрядів на 47, 89 млн грн.