Рідна фірма співмешканки директора «Електроважмашу» взяла півмільйона на покрівлю «Електроважмашу»
01.08.2014   //  

ДП завод «Електроважмаш» 25 липня уклав угоду з ТОВ «Європейське» на ремонтні роботи вартістю 586 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено поточний ремонт рулонної покрівлі. Договір мають виконати до кінця року. Технічні і якісні характеристики робіт не оприлюднені.

Відомо, що раніше власницею ТОВ «Європейське»була Світлана Барілко, у свій час прописана в одній квартирі з Володимиром Глушаковим, директора ДП «Електроважмаш».

До листопада 2011 року засновником підприємства «Європейське» значилися Олександр Браславський і Сергій Гусаковський, який був заступником голови тендерного комітету «Електроважмашу» на цих торгах. Пізніше Гусаковський вийшов зі складу засновників і єдиним власником на сьогодні залишився Браславський.

У ВДЗ опубліковано угоди «Електроважмашу» з ТОВ «Європейське» щонайменше на 69,68 млн грн., з них 49,94 млн грн. на придбання приладів для контролювання фізичних характеристик у червні цього року. Останні два роки звіти про закупівлі «Електроважмашу» не публікувались через закон, яким держпідприємствам було дозволено це робити.

Глушаков був призначений на посаду начальника «Електроважмашу» у березні 2013 року, а з початку 2012 року був виконувачем обов’язків керівника. З 2004 року він працював заступником директора заводу.