Менеджер Близнюка допоміг розділити 3 мільйони на дороги Макіївки
28.07.2014   //  

Управління міського житлово-комунального господарства Макіївської міськради Донецької області 22 липня уклало угоди на капітальний і поточний ремонт доріг на суму 3,02 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Послуги замовлено до листопада цього року.

З них 2,10 млн грн. отримає ПрАТ «Коммунтранс» на капітальний ремонт автодороги по вул. Шаумяна у Кіровському районі і по вул. Давиденко у Червоногвардійському районі.Згідно з техзавданням, тут мають провести заміну асфальтобетонного покриття. Підрядник має дати гарантію якості на 3 роки.

Ще 0,93 млн грн. отримає ТОВ «Данко» на автодоророги по вул. Вавілова (від вул. Шевченко до контейнерного майданчика) у Центрально-Міському районі, вул. Уварова (Гірницький район), вул. Советська (від б-ра 8-го Вересня до вул. Трубіціна) у Кіровському районі. Згідно з техзавданням, тут мають провести заміну асфальтобетонного покриття. Підрядник має дати гарантію якості на 2 роки.

 «Коммунтранс» і «Данко» склали одне одному конкуренцію на обох тендерах.

Акціонерами «Коммунтрансу» є Андрій Тухта, Людмила Зубкова і Михайло Буров.

Михайло Буров до квітня 2011 року був партнером Олени Близнюк, дружини сина Анатолія Близнюка Сергія по фірмі ТОВ «Ікос Інвест», яка сьогодні перереєстрована на австрійську компанію «Фрастон Холдінг» і фірму «Стелтон» з Риги.

Володимир Буров (батько Михайла Бурова) є членом наглядової ради ПАТ «Старокраматорський машинобудівний завод» Сергія Близнюка.

Власницею фірми «Данко» є Валентина Чумак, директором є Денис Чумак.